Alla prylar bokas i vårat bokningssystem, där du kan se när saker är lediga och själv göra bokningar, tänkt på att boka i god tid innan de ska lånas. För medlemsföreningar som är bidragsberättigade kostar det ingenting att använda de resurser distriktet har till förfogande.

Switchar

För dig som vill arrangera ett LAN har distriktet två stycken switchar att låna ut. Dessa är av modellen Netgear Prosafe Smart, 24 portar 100mbps (samt 2 portar 1000mbps). De har en intern bandbredd på 8gbps och styrs med webbaserat gränssnitt.

Projektor

Optoma Piccolo 7150 är liten och smidig och perfekt för utlåning. 1,3 kg, XGA 1024×768, 2200:1, 2000 ANSI-lumen

Walkie talkies

4 st Twintalker 9100 med räckvidd upp till 9 km passar bra till konvent eller liknande arrangemang. Ligger två och två i en väska, till varje radio finns det laddare, axelmikrofon och billaddare.

Elbjörnar

3 st elbjörnar med sladd

Bensindrivet elverk

Bensindrivet elverk som kan användas för att ladda mobiler, laptops, batterier eller driva lampor. Till denna finns ett nätavstörningsfilter och en kabelvinda på 25 m.
Max belastning på 2,0 kW. 1 st 230 V jordat uttag med lock och 1 st 12 V/max 8,3 A uttag. Bränsletyp: blyfri 95 oktan. Drifttid vid full tank: ca 10 timmar vid maxbelastning. 1 fas. Ljudnivå: 69 dB. Tankvolym: 15 l. Vikt: 39 kg. L595xB425xH440 mm.

Ljudinspelningsutrustning

Zoom h4n

En handhållen inspelningsapparat med inbyggd stereomikrofon. Den är också en fyrkanalig studio. Zoomen lämpar sig väl för att spela in tal, ett liveband eller ljudmiljöer på stan eller ute i naturen.

Audacity, Cubase

Det finns ljudredigeringsprogram på vissa av datorerna på kansliet.

Tascam 2488neo

En portabel studio med många kanaler och inbyggda effekter. Datorer är bra på att göra elektronisk musik, portastudion lämpar sig bäst för inspelning och mixning av sång och riktiga instrument.

Hörlurar, mikrofoner, mixer

Det finns ett par studiohörlurar, två kondensatormikrofoner och ett mindre mixerbord.

Ulf Staflund i föreningen Interacting Arts är ansvarig för ljudutrustningen och visar gärna hur den används. Hör av er till honom på 0736788647 eller ulfstaflund@gmail.com

Spel

Vi har massa spel som man kan låna om man vill ha en spelhelg eller liknande är du nyfiken på exakt vilka spel kom förbi en onsdag.