Sverok Stockholm har ett kansli i Kristineberg som kan användas helt gratis av alla föreningar i distriktet. För att boka kansliet så följer du våra instruktioner.

Vi har även öppet hus varje onsdagkväll från klockan 18.00 då vi bjuder på mat. Vid dessa tillfällen närvarar alltid någon ur styrelsen.

Vad kan kansliet användas till?

I kanslilokalerna är ni välkomna att hålla spelträffar, möten, studiecirklar, planera arrangemang, helt enkelt utöva er hobby! Ni kan också använda kansliets tryckverkstad för att producera trycksaker eller annat material. Sverok Stockholms kansli och där tillhörande inventarier bör enbart användas i anslutning till Sverok-aktiviteter. Tänk även på att hålla efter er och vid behov ersätta eventuella basvaror ni använder vid matlagning.

Kansliet delar vi på

Det betyder att alla vi som använder kansliet tillsammans ansvarar för att det hålls snyggt, att vi säger till om något råkar gå sönder och att nästa person som besöker kansliet inte behöver börja med att städa.

Några tips:

  • Gå ett varv innan du lämnar kansliet och dubbelkolla att det är några fönster öppna, någon disk lämnad eller några fulla papperskorgar.
  • Släng soporna när du går, så slipper vi invasion av skadedjur
  • Den som pantar panten får köpa fika till föreningen för pengarna! Men ta gärna med återvinningen samtidigt så att det inte svämmar över i det skåpet.
  • Tar du slut på något som borde fyllas på (tillexempel toalettpapper, tvål etc), säg till någon i styrelsen eller köp in det och begär ersättning i efterhand.

Lokalerna

Tryckverkstad & ”Lilla rummet”

Tryckverkstaden är en del av Sverok Stockholms kansli. Här hittar du vår coola skrivare, A1-skrivare, limbindare, skärmaskin och lamineringsmaskin. Föreningar trycker hobbyrelaterat material helt utan kostnad! Andra kan trycka till självkostnadspris, men prata med styrelsen om du vill göra det. Det finns även en arbetsplats med en stationär dator och plats för en laptop.

Soffhörnan

Soffa, fåtöljer och soffbord. Här finns projektorduk och el-uttag för laptops. Rummet passar bra för möten av det mer informella slaget.

Konferensrum

Mötesrum med bordsplats för 10 – 15 deltagare, whiteboard och projektor.

Kök

Fullt utrustat kök och precis utanför finns det bordsplats för 15 personer

Akvariet

Detta rum är ett litet mötes-/spelrum med ett bord med plats för ca 6 personer med medhavda laptops. Rummet har även en stor whiteboard.

Övrigt

I övrigt består kansliet av en korridor, ett förråd, en städskrubb och en hall. Det finns två toaletter varav den ena är rullstolsanpassad och har dusch.

Hitta hit

Ta tunnelbanans gröna linje till Kristineberg och gå sedan till punkten markerad med A på kartan nedan. Ingången till kansliet är på baksidan av huset.

Visa större karta

Sverok Stockholm
Lidnersgatan 10
112 53 Stockholm