Lokalen

 

Vi har en kanslilokal på Lidnersgatan 10 på Kungsholmen (t-bana Kristineberg) som kan användas helt gratis av alla medlemsföreningar i distriktet! För att boka kansliet så följer du våra instruktioner. Tänk på att boka i god tid, minst en vecka i förväg.

Vad kan kansliet användas till?

Till exempel spelträffar, möten, studiecirklar, planera arrangemang – helt enkelt till att utöva er hobby! Ni kan också använda kansliets tryckverkstad för att producera trycksaker eller annat material, eller låna några av våra olika prylar och spel. Kansliet och dess resurser bör bara användas för Sverok-relaterade aktiviteter.

 

Kansliet delar vi på

Det betyder att alla vi som använder kansliet tillsammans ansvarar för att det hålls snyggt, att vi säger till om något råkar gå sönder och att nästa person som besöker kansliet inte behöver börja med att städa.

Några tips:

  • Gå ett varv innan du lämnar kansliet och dubbelkolla att det är några fönster öppna, någon disk lämnad eller några fulla papperskorgar.
  • Släng soporna när du går, så slipper vi invasion av skadedjur.
  • Den som pantar tomflaskor/burkar får köpa fika till föreningen för pengarna! Ta gärna med det andra som finns i återvinningsskåpet samtidigt så att det inte svämmar över. Soprum finns i huset bredvid!
  • Tar du slut på något som borde fyllas på (till exempel toalettpapper, tvål eller basvaror vid matlagning), säg till någon i styrelsen eller köp in det och begär ersättning i efterhand via vår ersättningsblankett som finns på kansliet.

 

Rummen

Tryckverkstad & ”Lilla rummet”

Här hittar du vår coola skrivare, A1-skrivare, limbindare, skärmaskin och lamineringsmaskin. Föreningar trycker hobbyrelaterat material helt utan kostnad! Andra kan trycka till självkostnadspris, men prata med styrelsen om du vill göra det. Det finns även en arbetsplats med en stationär dator och plats för en laptop.

Soffhörnan

Soffa, fåtöljer och soffbord. Här finns projektorduk och el-uttag för laptops. Rummet passar bra för filmkvällar eller möten av det mer informella slaget.

Konferensrum

Mötesrum med bordsplats för 10–15 deltagare, whiteboard och projektor.

Kök

Fullt utrustat kök och precis utanför finns det bordsplats för 15 personer.

Akvariet

Detta rum är ett litet mötes-/spelrum med ett bord med plats för ca 6 personer med medhavda laptops. Rummet har även en stor whiteboard.

Övrigt

I övrigt består kansliet av en korridor, ett förråd, en städskrubb och en hall. Det finns två toaletter varav den ena är rullstolsanpassad och har dusch.

 

Hitta hit

Ta tunnelbanans gröna linje till Kristineberg och gå sedan till punkten markerad med A på kartan nedan. Ingången till kansliet är på baksidan av huset.


Visa större karta