Okategoriserade

KALLELSE EXTRAINSATT ÅRSMÖTE 13 JUNI 2020

Hej!
Du som är kontaktperson för en förening ansluten till Sverok i Stockholm eller på Gotland. Härmed kallas alla medlemsföreningar till Sverok Stockholms extrainsatta distriktsårsmöte. Vi tar upp de punkter som bordlades på vårens årsmöte. Mötet kommer för allas hänsyn med rådande omständigheter att ta plats digitalt på Discord.

NÄR?
Lördag 13 juni 2020 klockan 11:00–17.00

VAR?
Distriktets nystartade discord-server:
https://discord.gg/GPtYzKVcUN

OMBUD
Varje förening som har sitt säte i distriktet har rätt att skicka ett visst antal röstberättigade ombud baserat på hur många medlemmar föreningen har (se tabellen nedan). Varje ombud har bara rätt att rösta för en förening. Övriga medlemmar är också varmt välkomna på mötet men har inte rösträtt.

Antal ombud en förening får skicka:

• upp till 25 föreningsmedlemmar – två (2) ombud

• 26 till 50 föreningsmedlemmar – tre (3) ombud

• 51 till 100 föreningsmedlemmar – fyra (4) ombud

• 101 eller fler föreningsmedlemmar – fem (5) ombud

Om du aldrig har varit ombud eller deltagit på ett årsmöte förut behöver du inte oroa dig – ingen förkunskap behövs. Du kommer att få lära dig allt du behöver veta på plats!

ANMÄLAN
Anmäl dig gärna via länken nedan. Om du har något specifikt behov för att kunna delta på mötet, till exempel tolk eller handlingarna med extra stor text, finns det möjlighet att uppge i anmälan. Vi vill att mötet ska bli så bra och roligt som möjligt för alla! Det är dock inte obligatoriskt att föranmäla sig för att komma.
Anmäl dig här!

HANDLINGAR & MOTIONER
Årsmöteshandlingarna skickas ut den 28:e maj via hemsida, Facebook samt mejl till kontaktpersonerna i alla föreningar och alla anmälda till årsmötet. Då detta är ett extrainsatt årsmöte så kan inte motioner skickas in då enligt stadgar endast punkter som sänds i kallelsen hanteras.

De punkter som handlingarna kommer innehålla är enbart de punkter som bordlades på årsmötet i våras. Dessa är ekonomisk berättelse, revisorernas berättelse och 2019 års styrelses ansvarsfrihet.

VIKTIGA DATUM
14 maj – Kallelsen skickas ut
28 maj – Handlingar skickas ut
13 juni – Extrainsatta årsmötet hålls på Discord.