Okategoriserade

Vi är så bra!

Sverok Stockholm har en vision som inleds med ett väldigt tydligt budskap:

”Sverok Stockholm ska vara det mest framstående av Sveroks distrikt och ett gott föredöme inom förbundet.”

Den delen av visionen är min starkaste ledstjärna i år, inte bara för att jag är dryg Stockholmare. Sverok är en organisation som inte på långa vägar utnyttjar sin fulla potential just nu och det gör mig ledsen att se hur såväl energi som pengar kastas i sjön på många områden. För att inte tala om alla områden där det helt enkelt inte kastas någonting alls.

Sverok Stockholm har den än så länge mest aktiva styrelsen sedan jag började engagera mig i distriktet. Vi har en valberedning som redan börjat visionera inför nästa år och vi har otroligt stöttande revisorer som vakar över styrelsens arbete. Vi har otroligt många föreningsmedlemmar som väljer att engagera sig även i distriktets verksamhet. Motsvarigheten går inte att hitta någon annanstans i Sverok.

Vi fick massor av pengar det här året också. Flera jätteprojekt är i rullning inom distriktet eller i våra föreningar och vi har inte haft så här bra relationer till andra organisationer på många år. Onsdagsmiddagarna fungerar, kansligruppen fungerar, ett gäng är i full fart med att utveckla hemsidan och vårt forum är det överlägset mest aktiva av alla förbundsrelaterade forum. Vi har fungerande taklampor, datorer, dörrsystem och tryckverkstad.

Nog för att vi är ett väldigt förmånligt distrikt, men jag måste ändå säga: Vi är så jävla bra!

(Och då har jag inte ens nämnt alla föreningar som spelar spel, som tar initiativ till att utveckla sig själva och sin verksamhet, som har nyskapande idéer och stora ambitioner. Utan dem vore vi ingenting alls.)