Okategoriserade

Kollektivrollspel på Lilla Gillet

Ni bor i ett kollektivhus någonstans i Sverige och har just kommit tillbaka efter en vandring i fjällen. Marit är er gamla granne, den enda grannen ni fått någon egentlig kontakt med, och har skött om kollektivhuset under tiden. När ni väl kommer tillbaka och vaknar följande morgon ser ni att något inte riktigt stämmer. Mer och konstigare saker händer för varje ny dag ni vaknar upp. Vad är det som händer egentligen och vem eller vad orsakar det? Hur dramat eskalerar  avgör ni beroende på hur ni spelar. Vi kan vara många spelare eftersom ni uppmuntras att spela mycket mot varandra. Det krävs inga förkunskaper till detta bordsrollspel.

Detta är en annons och datumet är preliminärt den 25 september. Allt är beroende på hur många som anmäler sig till amuller44@hotmail.com. Det kostar inget att delta, men om man deltar på mer än 2 Lilla Gillet-aktiviteter måste man bli medlem och det kostar 50 kr för ett kalenderår.

Vänliga hälsningar
Aelex Müller