Årsmöte

KALLELSE SVEROK STOCKHOLMS ÅRSMÖTE 2015

Hej du som är medlem i en Sverok-förening i Stockholm eller på Gotland!

Härmed kallas alla medlemsföreningar till Sverok Stockholms ordinarie distriktsårsmöte, som kommer att äga rum söndag den 22:a mars 2015 kl 10-17. Kom och forma distriktets framtid! Kallelse på pdf: kallelse2015_klar (1)

OMBUD

Varje förening som har sitt säte i distriktet har rätt att skicka ett visst antal röstberättigade ombud, baserat på hur många medlemmar föreningen har (se tabellen nedan). Varje ombud har bara rätt att rösta för en förening. Övriga medlemmar får närvara på mötet men har inte rösträtt. Kom gärna en stund innan mötet börjar så hinner alla få sina röstkort och mötet kan starta i tid! Antal ombud en förening får skicka:

• upp till 25 föreningsmedlemmar – två (2) ombud

• 26 till 50 föreningsmedlemmar – tre (3) ombud

• 51 till 100 föreningsmedlemmar – fyra (4) ombud

• 101 eller fler föreningsmedlemmar – fem (5) ombud

 

Anmälan Under årsmötet kommer distriktet att bjuda på mat och fika, se därför till att anmäla er på länken nedan så att vi kan anpassa mängd och eventuella specialönskemål. Meddela även om ni har något annat behov för att kunna delta på årsmötet (teckentolk, handlingar med extra stor text, etc). Ombud från Gotland som vill delta på årsmötet kan få ersättning för resa och boende. Anmälan (för mat och fika samt eventuella andra önskemål): http://bit.ly/1AeTsSl

MOTIONER

Alla medlemmar har rätt att skicka motioner till årsmötet. För att de ska komma med i handlingarna behöver styrelsen ha dem senast 22 februari. Vi kommer även att ha en motionsworkshop på kansliet i Kristineberg den 11 februari. Välkomna dit! Motionsstopp: 22 februari, skicka motioner till kontakt@stockholm.sverok.se Motionsworkshop på distriktets kansli (Lidnersgatan 10, Kristineberg): 11 februari, i samband med onsdagsmiddagen

ADRESS OCH VÄGBESKRIVNING

Årsmötet kommer att äga rum längst upp i IOGT-NTO Huset på Stora Essingen, samma hus som Sverok Riks har sitt kansli i. Adressen är Gammelgårdsvägen 38. Närmsta tvärbanehållplats är Stora Essingen.  Närmsta busshållplats är Flottbrovägen med busslinje 1.

( Länk till Google maps: https://goo.gl/maps/qbC3m )

TILLGÄNGLIGHET

Lokalen ligger längst upp i huset och går att nå med hiss. Det finns möjlighet att låna en portabel hörselslinga om behovet finns, ange detta i anmälningslänken i så fall!

SAMMANFATTNING

Datum: söndag 22 mars 2015

Tid: 10-17, registreringen öppnar 9:00

Plats: Gammelgårdsvägen 38

Anmälan: http://bit.ly/1AeTsSl

 

MER INFO! Frågor? Kontakta styrelsen på kontakt@stockholm.sverok.se

Foto: Julia Caesar
Foto: Julia Caesar