Okategoriserade

Re: Turned

Så är man då äntligen(?) tillbaka från Mexiko med skallen fylld av intryck och en vilja att sätta tänderna i styrelsearbetet inom Sverok Stockholm. Igår hölls de första styrelsemötena som jag tyvärr missade, eftersom jag vid det laget varit uppe lite över ett dygn (och fortfarande satt på ett plan nånstans över Danmark vid mötets öppnande).

Jaja. Vad ska man göra? Kanske lägga upp lite bilder från resan? 😉

Såhär smakar Coca Cola på McDonalds i Madrid. Inget vidare, alltså. Tänk dig smaken av Cola Klorin så förstår du…

Chilaquiles Rojos är en traditionell Mexikansk frukost som består av tortillas och varm tomatsalsa toppat av crema och riven färskost. Smakar riktigt mums. Åtminstone två dagar i rad.

Chichén Itzá räknas sedan 2007 till ett av världens åtta underverk. Anledningen till det är att solen vid vår- och höstdagjämningarna skapar komplexa skuggspel på huvudtrappan (den högra på bilden) så att det ser ut som en orm som slingrar sig uppför den. Missade ju då tyvärr vårdagjämningen med en vecka, men det gör inte så mycket, eftersom det då brukar vara ca. 80.000 personer(!) på plats där då.

Men nu tillbaka till verkligheten. Ikväll är det Star Wars Miniatures som gäller!

May the Force be with you!

3 thoughts on “Re: Turned

Comments are closed.