Okategoriserade

Hälsa på oss! :D

Med Sveroks struktur blir det lätt så att organisationen känns avlägsen. Vilket är väldigt synd, för dem som är sitter på divers poster eller bara är allmänt inblandade är överlag som vilka medlemmar som helst. De har bara råkat dras in i den på ena eller andra sättet.

Dock är det aldrig för sent att för vem som helst att få snacka med oss eller se hur vi har det och få veta mer om distriktet.

Hemifrån kan man t.ex. gå in på våran hemsida och läsa mer information om distriktet, vad vi har att erbjuda, var ni hittar oss och mycket annat. Vill man kommunicera mer direkt har vi ett underforum på Sveroks forum. På forumet dyker informationen upp snabbast och man kan även ställa frågor eller göra reklam för sin förening m.m. Tycker man att forumet är för långsamt har distriktet en irc-kanal vid namnet #sverokstockholm och nätverker QuakeNet, samma nätverk som Sverok har sin officiella kanal (#sverok) på. Den är mindre formell än de andra exemplen, men perfekt för att sitta och skriva om allt och inget med andra Sverokare i Stockholmsområdet.

Vill man lämna hemmets mörka vrå och träffa folk i verkliga livet är även det möjligt. Varje onsdag hålls det t.ex. onsdagsmiddag på distriktskansliet, där alla distriktet medlemmar och andra Sverokare och allmänt intresserade är välkomma. Där kan man träffa aktiva inom distriktet under lediga former och mot en lättare insatts för ett renare kansli få en god måltid som vi lagar tillsammans. Är utmärkt för att lära känna nytt folk, kolla in våra lokaler, ställa frågor, få hjälp med att trycka (anmäl helst innan) m.m. Sen kan man om man vill även komma på ett av våra styrelsemöten, som överlag är öppna för alla intresserade.

Men den viktigaste är att vi inte är farliga, vi är ett gäng glada spelare så som ni. 😀