Okategoriserade

Handlingar

Vi går över till vintertid inatt och därför har jag inte kommit i säng än, utan tänkte passa på att gå och lägga mig klockan 2. Nästa 2 alltså. Den är 2.43 i skrivandets stund.
Alltså kan jag ju passa på att sitta uppe och läsa igenom möteshandlingarna inför morgondagens styrelsemöte. Ett ganska ordinarie sådant. Vi har tre projektbidragsansökningar att ta ställning till. En figurspelsturnering (det har varit mycket sådant jämfört med förra året), en magicturnering och LAN-utrustning. Och så ska vi avskriva ett lån till en lajvförening.
Jag upplever att det har varit en ganska jämn fördelning mellan hobbygrenarna som söker och får projektbidrag från Sverok Stockholm i år. Förra året var det mest lajvare som sökte. Men det är en positiv utveckling.

Styrelsemöte. Lyssna på ordet. Jag har vid något tillfälle bett en bekant att följa med på ett sådant, och fått svaret ”nej herregud vad läskigt det vågar jag inte!”. Det låter så viktigt och strikt på något sätt med styrelsemöten.
Och ja, såklart det är viktigt med styrelsemöten. Vi bestämmer över en hel del pengar och är ansvariga för distriktet. Så på så sätt, jo absolut.
Men vi dricker stora mängder te, skämtar och skrattar och lagar gemensam mat efter mötena också. Jag undrar vad vi ska göra för någonting imorgon. Jag är sugen på ris.