Okategoriserade

Styrelsemöte igen

Idag har vi haft styrelsemöte, det näst sista innan det är dags för årsmöte och vi lämnar över till ett nytt gäng. Det har gått rätt smidigt och trevligt. Vi har delat ut lokalbidrag till Proxxi, och beviljat en projektbidragsansökan till Unionen, för brädspelskonventet Incognicon 4. Sen så har vi planerat lite årsmöte också, det blir ett par arbetsdagar framöver innan det är klart för årsmötet.

Valberedningen har börjat sina årliga utfrågningar också. Själv blev jag utfrågad för tredje gången idag, och det var precis lika läskigt som första. Vissa saker kanske ska vara lite nervösa, helt enkelt. Det börjar dra ihop sig nu, så de har en del jobb framför sig.
Känner du någon som skulle göra sig bra i styrelsen? Maila och nominera dem till valberedningen(a)stockholm.sverok.se, och gör det snart.

Vi har ätit trevlig gryta med kokosmjölk och ris också, och varit allmänt lugna. Nu sitter jag och Sara och tjuvlyssnar lite på Förbundsstyrelsens internetmöte. De sitter alltså fyra personer med ett mixerbord, varsin dator och headsets här och är galet söta. Nåväl, vi får se hur länge det går att sitta kvar här.
Kaffe!