Okategoriserade

Nytt år, nya möten

Hej hej!
Igår hade vi årsmöte, och nu sitter vi i den nytillträdda styrelsen här och har haft vårt konstituerande möte.

Nu har vi konstituerat oss. Och så har vi ätit choklad, delat ut profiltröjor till hela den nytillträdda styrelsen och planerar våra två teambuildinghelger, som vi är ålagda att ha enligt årets verksamhetsplan.

Nu tittar vi igenom verksamhetsplanen och försöker strukturera upp allting vi ska göra i år. Bland annat ska vi kalla till ett extra årsmöte för att gå igenom stadgarna och ekonomin. Är det någon som är frivillig till att sitta i en vecka och trycka, klistra och posta handlingar, så får du gärna höra av dig!

Det kommer att hända massor i år, tror vi. Håll koll 🙂

P.S. Vore inte limegröna tyllkjolar underbara profilkläder?

One thought on “Nytt år, nya möten

Comments are closed.