Okategoriserade

Recident Kanslist

Du kanske bara ser kanliet på onsdagakvällar? Eller på helger? Då visste du inte att Kansliet på vardagar, när det inte har sin superhjältepyamas på sig, poserar som ett helt vanligt kontor?
På kansliet sitter det då en ensam människa med tovigt flerfärgat hår. För det mesta sitter han och trackasserar lärare, rektorer och annat skolbös, medels telefon. Ibland släpar han sig ut till köket och sittar matt in i den dunkla kylen, med förhoppningen att hitta något som ej än ruttnat bortom oätlighet, men som lär göra det innan nästa onsdagsmiddag. Sedan årsmötet har det stått en stor svart plastskål med någon halvätlig röra å jäst i kylen. Den har han livnärt sig på i två dagar nu. En långväga besökare lämnade ett halvt paket bacon, som förgyllde hans dag.
Denna lilla kontorsarbetare, kallas Thor. Han svarar nästan alltid i telefonen, om någon skulle ta å ringa på dagtid för en gångs skull.

3 thoughts on “Recident Kanslist

  1. Japp Anneli, pretty much. Men jag ska strax skriva ett nytt blogginlägg, jag ska flytta till UFS kansli.

Comments are closed.