Kanslinytt

Stölder på kansliet

Grand_Theft_KansliMellan den 26 juli och 1 augusti stals 5 datorer och 3 skärmar från distriktets kansli i Kristineberg. Sedan tidigare har också nyinköpta verktyg (bland annat en borr och bitsats) och köksmaterial (såsom wokpanna, pajform och kaffebryggare) avlägsnats olovligt från lokalerna.

Stölderna kommer att polisanmälas och har du uppgifter som du tror kan vara till hjälp i utredningen, vill vi gärna att du kontaktar oss på kontakt@stockholm.sverok.se

Kortaccesser stängda

Till följd av stölderna har alla kortaccesser till kansliet nu stängts, förutom de för funktionärer och för styrelsen. Är du osäker på om du hör till dessa och har din kortaccess kvar, kontakta kansliet på kontakt@stockholm.sverok.se.

Styrelsen kommer under hösten att anordna en workshop för att bestämma hur kansliet och tillträdet till kansliet ska fungera i framtiden.