Spelkultur <3 Folkbildning

Styrdokument: Evening Café #16

Välkommen till en talkshow där Tjarls Metzmaa och Felicia Wassberg samtalar om hur din styrelse kan få mer gjort med mindre ansträngning! Vill ni också ha energi över till det som är kul? Kom och sitt i publiken där dessa byråkratifantaster gör någonting du trodde var tråkigt lite spexigare.

 

Vi slängde iväg några korta frågor om vad vi kan förvänta oss!

Hej! Vilka är ni?

– Felicia och Tjarls

Vad kommer ditt Evening Café att handla om?

– Hur styrdokument faktiskt kommer att frälsa dig.

Varför ska jag komma dit?

– För att du är intresserad av att få mer tid och energi över till att göra det du tycker är kul.

Vad har du för koppling till Sverok och våra föreningar?

– Tjarls är förbundssekreterare och Felicia är regional föreningskonsulent för Stockholm och Gotland


Varje onsdag bjuder Sverok Stockholm på middag i sin kanslilokal i Kristineberg. Ungefär vart tredje vecka kommer vi dessutom att hålla i ett Evening Café! Under våra Evening Cafés, som anordnas i samarbete med Studiefrämjandet Stockholms Län kommer inbjudna gäster och föreläser, håller workshops eller visar upp sina favoritspel.

Det kostar ingenting att delta i evenemanget, men om du har tänkt äta middag vill vi att du anmäler dig genom formuläret nedan, så att vi vet hur många som kommer och vilken specialkost vi ska vara beredda på.

Länk till matanmälan: https://goo.gl/forms/nqtIYQVUdNdtPxnl2

Tider
18:00 – drop in och mingel
18:30 – middag serveras, i första hand till de som anmält sig
19:00 – Talkshow med Tjarls Metzmaa och Felicia Wassberg
20:00 – fika och eftersnack