Årsmöte

Årsmöte 3 mars 2018

 

Alla Sverok-föreningar i Stockholm och på Gotland – kom och forma distriktets framtid och passa på att träffa nya och gamla vänner från olika verksamhetsgrenar!

 

NÄR? Lördag 3 mars 2018 klockan 13:00–17.00
VAR? Brygghuset, Norrtullsgatan 12N (t-bana Odenplan)

 

OMBUD
Varje förening som har sitt säte i distriktet har rätt att skicka ett visst antal röstberättigade ombud baserat på hur många medlemmar föreningen har (se tabellen nedan). Varje ombud har bara rätt att rösta för en förening. Övriga medlemmar är också varmt välkomna på mötet men har inte rösträtt.

Antal ombud en förening får skicka:
• upp till 25 föreningsmedlemmar – två (2) ombud
• 26 till 50 föreningsmedlemmar – tre (3) ombud
• 51 till 100 föreningsmedlemmar – fyra (4) ombud
• 101 eller fler föreningsmedlemmar – fem (5) ombud

Om du aldrig har varit ombud eller deltagit på ett årsmöte förut behöver du inte oroa dig – ingen förkunskap behövs. Du kommer att få lära dig allt du behöver veta på plats!

Ombud från Gotland kan få ersättning för resa och boende. Mejla till hej@stockholm.sverok.se för mer information!

 

ANMÄLAN
Anmäl dig gärna via länken nedan så att vi vet hur mycket fika vi ska köpa och om du har något annat behov för att kunna delta på mötet, till exempel tolk eller handlingar med extra stor text. Vi vill att mötet ska bli så bra och roligt som möjligt för alla! Det är dock inte obligatoriskt att föranmäla sig för att komma.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfl8HIGkIRXWaNXKrtzkWaT4KCyRaVCzGEp-Hp9dztaw15gSg/viewform

 

TILLGÄNGLIGHET
Lokalen har hiss och det finns möjlighet till tolk, hörselslinga etc. om behov anmäls i förväg via anmälningslänken ovan. Vi vill att alla närvarande ska känna sig bekväma, trygga och peppade, så tveka inte att specificera dina behov eller kontakta oss om det skulle vara något du undrar över.

 

HANDLINGAR & MOTIONER
Årsmöteshandlingarna finns att ladda ner här:
http://stockholm.sverok.se/wp-content/uploads/2018/01/arsmoteshandlingar.pdf

Alla medlemmar har rätt att skicka motioner till årsmötet. Dessa skickas till hej@stockholm.sverok.se senast den 3 februari.

 

NOMINERA TILL DISTRIKTSSTYRELSEN OCH ANDRA FÖRTROENDEPOSTER
​​​​​​​Valberedningen vill ha kontakt med folk som har egna idéer, gillar att organisera eller är intresserade av spel i allmänhet och som skulle vilja sitta i distriktsstyrelsen för Sverok Stockholm. Styrelsens uppgift är framförallt att se till så att alla saker som bestäms på årsmötet blir genomförda. Det kan handla om att ordna kurser, godkänna projektbidragsansökningar, åka på mässor, sköta kanslilokalen, träffa andra organisationer och hjälpa föreningar med allt möjligt tänkbart.

Läs mer om distriktsstyrelsen, andra förtroendeposter (revisorer, valberedning) och nominera på nominera.se/sverokstockholmgotlandsenast den 9 februari.

 

VIKTIGA DATUM
13 januari – Kallelsen skickas ut
3 februari – Motionsstopp
9 februari – Sista dag att nominera till förtroendeposter
16 februari – Handlingarna skickas ut
3 mars – Årsmötet hålls

 

Vi ses ♥