DistriktetRiks

Ledigheter över jul och nyår

Det närmar sig ledighet för Sveroks anställda!

Sverok Riks centrala växel kommer att vara stängd 14 dec till 6 jan. Mailadressen info[a]sverok.se kommer att besvaras fram till den 20 december, sen tar även den ledigt. Under den här perioden kan du alltså inte räkna med att få svar från förbundet, utan din fråga kommer alltså att besvaras i januari när alla är på plats igen.

Vad gäller oss här i Stockholm så kommer hej[a]stockholm.sverok.se att besvaras regelbundet fram till ca 21 december, sedan kommer distriktsstyrelsen att bevaka den över mellandagarna och nyår (men även de har förstås fullt upp med ledigheter och helger, så räkna inte med supersnabba svar). Efter 21 december kan du inte heller ringa till RFK, utan det blir möjligt igen efter ledigheterna i januari.

Sammanfattningsvis:

  • Sveroks växel: STÄNGT 14 DEC-6 JAN
  • info[a]sverok.se: STÄNGT 20 DEC-6 JAN
  • RFK Stockholm och Gotland tfn: STÄNGT 21 DEC-6 JAN
  • hej[a]stockholm.sverok.se: långsammare svar 21 DEC-6 JAN

Vi hoppas att ni får en fin december, och ett gott nytt år med massor av spel!