Okategoriserade

En styrelse med läggning åt det masochistiska hållet

Hej hej!
Det är alltid ett lika intressant fenomen, att se vad som händer när man stänger in 9 personer på en alldeles för liten yta, och låter dem arbeta och umgås tätt inpå varandra 48 timmar i sträck. Vi upprepade experimentet i helgen och lät distriktsstyrelsen bo ihop på förbundskansliet i Linköping.
Teambuilding, säger vissa. Ren masochism säger andra. Och det ska väl inte förnekas att det är ett utmärkt tillfälle för att skåda alla varandras fel och brister, inse hur delade åsikter man har i olika frågor, och bråka om vem som ska ta hand om disken…

Styrelsen njuter av vårsolen i Linköping tillsammans. Från vänster: Agnes, Daniel, Salle, Thor, Tage Danielsson, Anneli, Fredrik, Wille och Björn.

Samtidigt så är det en rätt bra grej ändå. Nu när vi har koll på varandra lite bättre, så kan vi rannsaka oss själva och gå vidare. Hur ska vi hålla ihop den här gruppen och vara produktiva? Vilka är våra styrkor och svagheter? Nu följer en del utvärdering och uppföljning.

Vi har gjort annat än att pilla oss i naveln också. Haft ett rekordlångt styrelsemöte stundom på gränsen till öppet gräl, men där vi åtminstånde fick en bra inblick i distriktets arbetsgrupper. Det är så många utöver styrelsen som anstränger sig för distriktet! Tummen upp! 🙂

Och så har vi suttit och sett över alla gamla policies. Ett par av dem är rysligt gamla och dessutom fruktansvärt formulerade. Vissa krånglade till det genom att vara antagna på årsmöte. Där satt vi med årsmötesprotokollet tillgängligt för att se till att de viktiga formuleringarna som specifikt plockats in av årsmötet inte försvann. Vi insåg också, att bara för att man skalar av en A4 text behöver det inte betyda att sakinnehållet krymper.
Förhoppningsvis ser distriktet en hoper nya, fräscht uppdaterade policies snart.

Jag har lovat att ta fram förslag på fler profilkläder till distriktet också. Vad tycker ni om den limegröna blobben, som är med på de nuvarande t-shirtarna? Jag funderar på att göra hoodies med den som en liten symbol på bröstet och texten Sverok Stockholm stort på ryggen. Ska ta fram ett bra förslag till nästa styrelsemöte.

Anneli

2 thoughts on “En styrelse med läggning åt det masochistiska hållet

  1. Jag gillar verkligen blobben, men jag tror att den gör sig bättre i stort format än som litet tryck. Jag tror att snedheten kommer kännas med som ett feltryck än som en cool effekt om man gör den som ett framsidestryck. Men det är ju bara att skriva ut på papper, klippa ut och testa att lägga på en tröja =)

  2. Värt att nämna att kassören inte finns med på bilden då det var han som tog bilden.

    Sen så är Tage inte med i styrelsen något som vissa kan tycka är tråkigt

Comments are closed.