Okategoriserade

Tillbaka från utlandet

Så sitter jag åter på kansliet efter att ha varit bortrest i några veckor. Mufflo sitter och brottas med Zworqen, Salle har gått för att spela rollspel och Thor är ute och springer (av alla saker man kan göra!). Själv kom jag hit för att ha kanslimöte, men det blev tyvärr inställt. Så nu sitter jag och funderar på vad som behöver göras i stället…

Nu i helgen ska styrelsen stänga in sig i en stuga i djupaste Saltsjöbaden, vi får se hur många som återvänder helskinnade! Förhoppningsvis blir det en helg full av spel och trevligt umgänge. Fast vi ska faktiskt ha ett styrelsemöte också ^^ Samt gå igenom massor med policies och sådant. Jag hoppas att vi får något vettigt gjort och att Salle inte dödar oss alla 😉 Mufflo hävdar att det åtminstone kommer bli god mat.

Det känns bra att ha en styrelsehelg så pass tidigt, eftersom förra styrelsen verkligen kände av en skillnad efter det. Kommer vi inte tillbaka får ni väl rösta fram en ny distriktsstyrelse på extra-årsmötet den 16 maj 😉

//Agnes