Årsmöte

Börja nominera till 2010 års förtroendeposter

Utöver mitt uppdrag i Sverok Stockholms styrelse, så sitter jag i Sverok riks valberedning. Där har vi i år haft rekordmånga nomineringar, både gamla säkra kort och framtidshopp, till nästa års styrelse. Som valberedare tycker jag att det har varit jättekul att kunna välja och vraka bland bra kandidater, istället för att behöva leta under stenar efter de där oslipade diamanterna som kommer att bli våra nästa stora namn.

Jag tycker att vi ska hjälpas åt att ge Sverok Stockholms valberedning ett lika roligt arbete!
Nu har jag nominerat ett tiotal personer, men jag vill uppmana er alla att hjälpa till. Vilka vill ni (eller kan ni) se som vår framtida styrelse, valberedning och ideella revisorer?
Tala om det för valberedning@stockholm.sverok.se

Såhär skriver de själva på forumet:

”Att sitta i Stockholms distriktstyrelse är en utmaning och ett ansvar – mycket pengar (över en miljon) och mycket folk (över 20.000 i distriktet) – men framför allt en häftig upplevelse med roliga projekt och spännande människor!

Erfarenhet av styrelsearbete är bra, men det mesta kommer ni att lära er på plats, och femtonåriga visionärer som aldrig suttit i en styrelse är minst lika eftertaktade som de gamla visa enterna. Är du en sån, eller känner du någon som skulle passa i styrelsen, hör av dig till valberedningen med namn och mail för personen! Att acceptera sin nominering betyder inte att man automatiskt kommer in i styrelsen, eller att man inte kan ändra sig och säga nej senare.

Nästa styrelse kommer att väljas på årsmötet våren 2010.

Valberedningen kommer att jobba med att få in och behandla nomineringar under hela hösten, och vintern. Det kommer komma upp information om vilka som tackat ja och vilka som tackat nej här på forumet.

Sverok Stockholms valberedning består i år av

Sara Karlsson
sara.karlsson@stockholm.sverok.se

Gabriella Rehbinder
gabriella.rehbinder@stockholm.sverok.se

Sebastian Björklund
sebbe@kulturkaffe.se

Ni kan nå hela valberedningen på

valberedning@stockholm.sverok.se