Okategoriserade

En Epok går i graven

Hej!

Som många av er vet, beslutades det på Sverok Stockholms årsmöte att vi skulle säga upp kontraktet på det nuvarande kansliet i Johanneshov. Vi har velat någonting mer prisvärt, mer centralt och trevligare. Och nu tror vi att vi har hittat den perfekta lokalen!

Hyreskontraktet är uppsagt och nästa år bär det av till det nya kansliet. Eftersom vi har hållit till där i snart 10 år, så har vi såklart samlat på oss en massa bråte, med god hjälp från en del av er föreningar. Men nytt ställe ger nya förutsättningar, och därför har vi bestämt oss för att rensa i röran innan flyttlasset går.

Det vi i styrelsen har bestämt är att inga personliga tillhörigheter eller saker som tillhör föreningar kommer att flytta med oss till det nya kansliet. Vet ni att ni har en låda med gammalt material som ni gärna vill behålla, till exempel planering inför föreningens lajv eller bara lite roligt jox på kansliet?
Kom och hämta det!

Har du en tandborste, handkräm eller ett paket kakor gömt någonstans? Kom och hämta det också!

28 februari 2010 ska alla privata- och föreningsägda saker vara borta från kansliet. Ni har alltså gott om tid på er, men gör det gärna så snart som möjligt.

Med hopp om att det nya kansliet blir så schysst som det går!

Mvh Styrelsen