Okategoriserade

Riksmöte 09

Nästan hela styrelsen besökte i helgen Sveroks Riksmöte, men nu är vi lyckligt hemkomna.

Jag vill passa på att gratulera Peter Sahlin som valdes till vice förbundsordförande 2010, och Thor Forsell som valdes in som ledamot i förbundsstyrelsen. Jag tror att ni kommer att göra ett toppenjobb!

Jag är glad att motionen om distriktsstöd gick igenom, som kommer att ge Sverok Stockholm en massa extra pengar att dela ut i projektbidrag nästa år. Det ska bli jättekul att kunna stödja ännu fler bra projekt!

Jag tycker också att det är skönt att det inte beslutades att flytta rikskansliet till Stockholm, så slipper vi konkurrera med vårt riksförbund om alla bra kanslilokaler som vi hoppas kunna skriva kontrakt på inom kort.

Och till nästa år måste vi alla ha limegröna tröjor med stadshustornet och ringmuren på, sitta längst fram och se läskiga ut, som en tribute till föreningen G&B. Personligen tycker jag att partipiskor är en dålig sak, men jag är väldigt förtjust i matchande t-shirts!

Och slutligen har jag fått mitt livs andra riktiga brädspel (det första är Ticket to Ride) och efterlyser några som vill spela det med mig!

Tack för en spännande helg!
Anneli

One thought on “Riksmöte 09

Comments are closed.