Okategoriserade

Brädspelkväll med Lilla Gillet på Lugnet Sista tisdagen varje månaden från kl 17-22

27/7   31/8   28/9   26/10   30/11   28/12

Vill du spela brädspel i en lugn och mysig miljö utan hets, kom till våra brädspelskvällar. Vi har spel som är lätta och inte tar hela kvällen att spela. Du får så klart ta med egna spel om du vill.

Det krävs ingen föranmälan och det kostar inget att delta, men om man deltar på mer än 2 Lilla Gillet-aktiviteter måste man bli medlem och det kostar 50 kr för ett kalenderår.

Året ut bjuder vi på te, saft och kaka.

Om du vill kan du ta med egen mat och dricka (alkoholfri), det finns grillplats (inne och ute), micro och kokplatta. OBS det finns inget rinnande vatten så det kan vara bra att ta med en liten petflaska.

Vägbeskrivning: Ta tunnelbanans gröna linje mot Hässelby Strand eller Vällingby och stig av vid Ängbyplan. När du kommer nerför trapporna vid den enda utgången så följ vägen åt vänster. Håll sedan till vänster uppför och nerför backen, och ta vänster där vägen tar slut och svänger 180 grader. Till vänster har du sedan en bom med ett fält och en stig mittemot campingen. Följ stigen över fältet så finns stugorna precis innanför skogsbrynet!

Bara höra av er om ni undrar något!

Varmt välkomna och se till att bjuda in alla ni känner!