Kanslinytt

Tillgång till kansliet

secret-garden-door940piDet senaste året har vi haft upprepade problem med stölder och skadegörelse i distriktets lokal i Kristineberg. Samtidigt har vi satsat på att köpa in nya möbler, fräscha till lokalen och få fler föreningar att använda den. Under augusti och september har tillgången varit kraftigt begränsad på grund av de senaste stölderna – alla utom distriktets funktionärer har fått sina nyckelkort avstängda.

Vi vill såklart att fler ska ha tillgång till kansliet igen, så från och med nu gäller en ny arbetsgång:

– Bokning sker liksom tidigare via bokning.stockholm.sverok.se där en enkelt kan registrera en ny användare.

– För att kunna använda lokalen måste du hämta ut ett nyckelkort i förväg. Detta kan göras i samband med våra onsdagsmiddagar.

– Nyckelkortet blir aktiverat av våra funktionärer (där de flesta är ideella!) på de dagar då ni bokat. För att detta ska hinnas med bör er bokning ligga i systemet senast onsdagen innan er planerade aktivitet.

– Regelbundna avstämningar av läget på kansliet kommer att göras så att eventuell skadegörelse, stöld eller nedskräpande noteras. Ifall du märker att något inte är som det ska på kansliet under din bokade tid, hör av dig till kontakt@sthlm.sverok.se

Nyckelväktare – ny funktionärsgrupp

För att kunna fortsätta ta bättre hand om kansliet och göra det lätt för fler föreningar att få tillgång till det har det även skapats en ny funktionärsgrupp – Nyckelväktarna. Dessa kommer att ges tillgång till kansliet när som helst, men har ett större ansvar för att rapportera att allt står väl till i kansliet. De har också större möjligheter att påverka vad som köps in till kansliet och hur dess regler utformas.

Vill du bli Nyckelväktare? Anmäl dig genom formuläret här >>